COMPLETE TUINPROJECTEN INCLUSIEF BESTRATINGSWERK EN EEN OMHEINING

VOLLEDIGE VERZORGING VAN TUINEN EN GROENVOORZIENINGEN

De diensten die Bram tuinen BVBA (Merchtem, Vlaams-Brabant) biedt, garanderen een vakkundige uitvoering van alle mogelijke wensen op het vlak van tuinaanleg, -inrichting, -renovatie en onderhoud van groen. Op basis van een volledig uitgewerkt plan van alle groenvoorzieningen verzorgen wij de aanleg of herinrichting. Daarnaast kunnen we een afwerking op maat leveren dankzij onze andere diensten. We verzorgen namelijk ook grondwerken, leggen opritten, paden en terrassen aan, en plaatsen afsluitingen en omheiningen.

DEGELIJK ONDERHOUD IS LANGER GENIETEN VAN EEN MOOIE TUIN EN LEVENDIG GROEN

Met tuinonderhoud door Bram Tuinen is langer genieten van tuin en groen verzekerd. Wij onderhouden privé- en bedrijfstuinen als eenmalige klus of als periodieke opdracht. Ook onderhoudscontracten behoren tot de mogelijkheden. We stellen graag een offerte en planning voor u op.

Van onderhoud, verticuteren en vernieuwen van gazon, heraanplanten, snoeien van hagen en bomen, klepelen en hakselen, of de verzorging van bloemenperken en plantenborders, wij geven al het groen een opknapbeurt op maat. U kunt er daarna optimaal van genieten!

HEEFT U NOG VRAGEN OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN,
NEEM DAN CONTACT OP MET BRAM TUINEN VIA TELEFOON OF MAIL!

ONZE REALISATIES

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1